Home | Domeinregistratie | Webhosting | Webdesign | Overige diensten
Micropayment
Bedrijven hebben het vandaag dikwijls moeilijk om diensten betalend aan te bieden via het internet. Voor kleinere aankopen is er meestal geen eenvoudige en veilige betalingsmethode voorhanden en wordt al snel teruggegrepen naar complexe betalingsmethodes als credit card payments of weinig verspreide vormen als Proton of debet card betalingen. Deze betalingswijzen hebben een te hoge instapdrempel voor iedereen die er niet mee vertrouwd is.

Dienstverlening met kleine betalingen, de zogenaamde micro payments, vallen hierdoor snel uit de boot. Voorbeelden: € 0.25 voor het raadplegen van een online krantenartikel, € 1 voor het afdrukken en toesturen van een electronische foto op fotopapier, € 1.12 voor het raadplegen van real-time beursinformatie, ...

Met Micropayment zorgt u ervoor dat uw informatie op het Internet betalend raadpleegbaar wordt. U kan daarbij kiezen tussen verschillende eindgebruikerstarieven: een kost per minuut voor het raadplegen van de informatie of een éénmalige kost, ongeacht de duur van de consultatie.

Voor wat betreft "Pay-Per-Minute" zijn er mogelijkheden van € 0.45, € 0.74 of € 1.12 per minuut, door te werken met de zogenoemde 0900, 0902 en 0903 nummers. Ook voor buitenlandse gesprekken biedt Besite u soortgelijke oplossingen, afhankelijk van de operatoren en de buitenlandse reguleringen.

"Pay-Per-Call" oplossingen variëren op dit moment in België tussen € 1 en € 25 per gesprek, ongeacht hoelang dit gesprek duurt. Dit soort nummers is herkenbaar aan de prefix 0909, de cijfers die volgen bepalen het tarief.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie info@oerlemansservices.nl, zodat we samen met u kunnen bekijken welke de meest interessante manier is om uw dienstverlening betalend te maken.
Webdesign > Scripting > Micropayment
Copyright © 2002-2006, Oerlemans Services. Alle rechten voorbehouden.